A Harkány Travel utazási iroda csomagjai

A Harkány Travel utazási iroda csomagjaiHarkány és környéke hazánk egyik népszerű nyaralási, kirándulási célpontja. Sokan vannak, akik saját maguk szervezik meg a nyaralás, de a Harkány Travel utazási iroda előre összeállított csomagjai között is mindenki megtalálhatja azt, ami számára legjobban megfelel.

Három különböző csomag közül választhatnak az érdeklődők, 3, 5 és 8 napos csomagok közül. Mindegyik csomagban benne van a szállás, 2 ágyas szobákban, önellátással. Igény esetén természetesen lehetőség van reggeli és vacsora rendelésére is. Szintén minden csomagban megtalálható egy 20 perces masszázs is, valamint belépőjegyek a Gyógyfürdőbe.

A különbségek az extra programoknál jelentkeznek. A 3 napos csomagban van belépő a Siklósi várba, hidegtálas borkóstoló a városban, valamint egy sétahajózás is a Dráván. Az 5 napos csomagban ezek helyén borvacsorás, élő zenés borkóstoló található, szintén Siklóson, valamint egy lovaskocsizás borozással, hidegtállal Harkányban. A sétahajózás az 5 napos csomagban is megtalálható, valamin bicikli kölcsönzésre is lehetőség van. A 8 napos csomag a két kisebb csomagban található programokat tartalmazza, valamint kedvezményt biztosít az Ős-Dráva Látogatóközpontba.

Mindegyik csomagból választható családi és felnőtt változat is. A családi csomagok családi programokat, belépőt tartalmaznak a Pécsi Állatkertbe, így nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek is jól érezhetik magukat a nyaralás során.