Válassz autós túrát csapatépítéshez

Válassz autós túrát csapatépítéshezA csapatépítő programok lényege, hogy összehozzák a társaságot, csoportot, hogy közös élményt nyújtsanak mindenkinek. Ha 4-5 fős csapatépítőről van szó, akkor kiváló lehetőség az autós expedíció, csapatépítő erre a feladatra.

Az autós csapatépítők lényege, hogy az előre megszervezett feladatokat egy autós túra keretein belül kell teljesíteni. Egyszerre több autóval „versenyt” is lehet szervezni, amely nem autós verseny lesz természetesen, hanem a feladatmegoldáson, gondolkodáson lesz a hangsúly, a nap végén pedig egy nagycsoportos összejövetelt is lehet szervezni, ahol a csapatok együtt tudják jól érezni magukat.

Az autós expedíciók több szempontból is előnyösek csapatépítés céljára. Már a közlekedés, tájékozódás során össze kell dolgozni a csapatnak, hogy el tudjanak jutni az egyes állomásokra. Ezt követően a feladatmegoldás is csapatokban történik, ahol szintén nagyon fontos, hogy összedolgozzanak a csapat tagjai.

Általában a túrákat és az útvonalakat úgy állítják össze, hogy az utazás is látványos területeken történjen, így festői környezet is hozzájárul a jó szórakozáshoz.

Az autós túra végén a csapattagok összeszokottabbak, barátságosabbak lesznek, a jó kapcsolatokat pedig hasznosítani lehet később a mindennapok során is.