Mivel utazzunk a családi nyaralásra?

Mivel utazzunk a családi nyaralásra?A hazai családi nyaralásokra legtöbben saját autóval utaznak. Akinek van autója, annak ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. Nem mindenkinek van azonban autója, van van, de nem olyan, amivel hosszabb távra biztonságosan el lehetne indulni. Mutatjuk, hogy ilyen helyzetben milyen lehetőségek vannak.

A legkézenfekvőbb a tömegközlekedés, ez viszont kisebb gyerekekkel nem biztos, hogy olyan jó dolog lesz. Szinte biztos, hogy több átszállásra lesz szükség, bárhova is utaztok. A családi nyaralás általában nyárra van időzítve, de a buszokban, vonatokon nem mindig van klíma, vagy van, de nem működik. És akkor még a nagyon hosszú utazási időről nem is beszéltünk. Léteznek szerencsére jobb alternatívák is.

A legjobb talán közülük az autó vagy a kisbusz bérlés. Az autó vagy kisbusz bérlésnek köszönhetően ugyanúgy működik az utazás, mintha saját autód lenne, csak előtte egy járművet kell bérelni. A kisbusz bérlés különösen jó lehet abban az esetben, ha több mint 5 fővel utaznátok egyszerre, mivel a bérelhető kisbuszok 9 személyesek szoktak lenni. 9 személyes kisbuszt lehet vezetni az autós jogosítvánnyal is, így akár két család is tud egyszerre utazni, aminek köszönhetően a költségek is megoszlanak. Arról nem is beszélve, hogy sokkal több cuccot tudtok így magatokkal vinni, nem kell semmit otthon hagyni, amire szükség lehet a felhőtlen nyaraláshoz.